NIEUWS

Winnaar Stefan Schoegje ontvangt een houten cheque van 2.500 euro.
12 april
Winnaar Expeditie Award op tour langs scholen
Jongeren van Challenge Up koken samen een duurzame maaltijd.
14 februari
Jongeren van Challenge Up werken aan de toekomst
Logo van Expeditie Award
29 november
Nagenieten van de Expeditie Awards
T-shirt met de tekst: Fouten zijn geweldig

EXPEDITIE FLEVOLAND

Expeditie Flevoland wil samen met jou Flevoland bewust(er) maken van de energietransitie. We zijn gestart met een klein kernteam van impactmakers. Mensen die op een slimme manier de communicatie, kennis en samenwerkingsverbanden rondom duurzame initiatieven versterken. Zo helpen we de energietransitie te versnellen richting een duurzame manier van samenleven.

Doe je mee? Neem contact op via info@expeditieflevoland.nl

UITDAGINGEN

Energietour XL – samen een energiek event maken

In juni 2023 wil Expeditie Flevoland samen met jou een jaarlijks event opzetten dat volledig draait om energie. Die energie komt in allerlei vormen -> lezingen, pitches, demo’s, interactieve installaties, live muziek, challenges, ontmoetingen, 3D concepten…  Heb jij een initiatief, een idee of een aanpak die hier perfect bij past? Doe dan mee.

Maak de energietransitie tastbaar / zichtbaar

Expeditie Flevoland daagt jou uit om met ideeën, ontwerpen of concrete voorstellen te komen die de energietransitie tot iets maken dat je aan kan raken, dat je kan zien of misschien wel horen.
Kortom: Maak de energietransitie tot iets dat je kan beleven!

Het Expeditieteam staat bij elkaar voor groepsfoto rondom het bord van de Energietour.

De Energietour

Online en in het echt gaan we samen met jou op ontdekkingsreis langs vernieuwende duurzame initiatieven en we peilen of de energietransitie bij Flevolanders leeft.

De Energietour is een dynamische show met een afwisselende mix van videoreportages op locatie, energieke tafelgesprekken, straatinterviews en live muziek! En, zoals het bij een echte tour hoort, is de locatie telkens weer verrassend…

CONTACT & NIEUWSBRIEF

    Heb je een vraag voor de Expeditie, laat het ons weten! Vul hiervoor de onderstaande velden in, deze zijn allen verplicht.

    Volg de Expeditie via